РОБЕРТСОН И ПОМОЋНИЦИ ОДРЕДИЛИ ОЛ БЛЕКСЕ ЗА ТЕСТ СА ВАЛАБИСИМА

ВРАЋА СЕ У СТАРТНУ ПОСТАВУ НА АРИЈЕРА: Бауден Барет
ВРАЋА СЕ У СТАРТНУ ПОСТАВУ НА АРИЈЕРА: Бауден Барет

Стручни тим Новог Зеланда саопштио је екипу за окршај са Аустралијом у суботу у Сиднеју у оквиру претпоследњег, петог кола Рагби првенства, односно Првенства четири нације који се уједно игра и за Бледислоу куп. У стартној постави је четири измене у односу на претходни меч, једна међу резервама.

Итан Де Грут се вратио на левог стуба прве линије мелеа после опоравка од повреде врата. Преостале три измене међу првих 15 се односе на дијагоналу. На лево крило се враћа Кејлеб Кларк који се опоравио од повреде леђа. На десном крилу биће Вил Џордан који се померио са аријера, а на позицији 15 ове недеље стартоваће Бауден Барет што значи да у стартној постави поново биће сва тројица браће Барет, Џорди на првом центру и Скот у другој линији мелеа и као капитен екипе.

Међу резервама, Пасалио Тоси ће чекати прилику да одигра другу утакмицу за Ол блексе у првој линији скрама Флечера Њуела који је повредио лист.

Тим Новог Зеланда за утакмицу са Аустралијом у Сиднеју:

Итан Де Грут, Коди Тејлор, Тајрел Ломакс, Скот Барет, Тупоу Ваа` и, Валас Ситити, Сем Кејн, Арди Савеа, Кортез Ратима, Демијен Мек Кензи, Кејлеб Кларк, Џорди Барет, Реико Иоане, Вил Џордан, Бауден Барет

Асафо Аумуа, Тамаити Вилијамс, Пасилио Тоси, Сем Дери, Лук Џејкобсон, То Џеј Перенара, Ентон Леинарт Браун, Севулони Рис

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.