САВЕА КАПИТЕН ОЛ БЛЕКСА ПРОТИВ ПУМАСА

ПОНОВО КАПИТЕН Арди Савеа на Мондијау у Јапану 2019.
ПОНОВО КАПИТЕН Арди Савеа на Мондијау у Јапану 2019.

Стручни штаб Новог Зеланда на челу са Скотом Робертсоном саопштио је имена играча који ће се супротставити Аргентини на стадиону Скај у Велингтону у суботу увече чиме ће отпочети овогодишње Рагби Првенство, односно Првенство четири нације. Обзиром да је Скот Барет повређен, поново ће капитен Ол блекса бити Арди Савеа.

Рођени Велингтонањин пореклом са Самое Арди Савеи, који ће бити на позицији чепа и 31. пут предводити саиграче у својој 85. утакмици у црној мајци, у трећој линији мелеа друштво ће правити на отвореној страни Далтон Папали` и а на затвореној Итан Блекедер.

Поред Ардија Савее још један момак рођен у главном граду Новог Зеланда, истини за вољу, у велингтоншкомо предграђу Порируи, биће у стартној постави. Ти Џеј Перенара који на крају године наставља каријеру у Јапану биће на позицији демија а међу 23 играча биће и од вестибуларног  поремећаја опорављени Вил Џордан.

Тим Новог Зеланда за суботњи окршај са Лос Пумасима:

Итан Де Грут, Коди Тејлор, Тајрел Ломакс, Тупоу Ваа` и, Сем Дери, Итан Блекедер, Далтон Папали` и, Арди Савеа, Ти Џеј Перенара, Демијан Мек Кензи, Марк Телеа, Џорди Барет, Ентон Леинарт Браун, Севулони Рис, Бауден Барет

Асафо Аумуа, Офа Ту` унгафаси, Флечер Њуел, Џош Лорд, Валас Ситити, Кортез Ратима, Реико Иоане, Вил Џордан

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.