ЧЕТИРИ ПРОМЕНЕ У ТИМУ ОЛ БЛЕКСА ЗА ТЕСТ У КЕЈП ТАУНУ

ПРВИ СТАРТ: Валас Ситити у ваздушном дуелу у дебију против Фиџија. ФОТО: photosport
ПРВИ СТАРТ: Валас Ситити у ваздушном дуелу у дебију против Фиџија. ФОТО: photosport

Селектор Новог Зеланда Скот Робертсон и његови помоћници направили су четири измене у стартној постави за други тест са Спрингбоксима у оквиру четвртог кола Рагби првенства, у односу на тим који је претрпео пораз претходне недеље у Јоханезбургу и једну међу резервама.

Из првих 15 испали су искусни деми Ти Џеј Перенара и универзалац у дијагонали који је последњи тест играо на аријеру Бауден Барет. Перенарино место заузеће Кортез Ратима а Бауденово Вил Џордан који је померен са десног крила што је направило места Севулонију Рису. Повреда леђа левог крила Кејлеба Кларка вратило је Марка Теле` у стартну поставу као и оштећење задње ложе Итана Блекедера Валаса Ситија који ће одиграти тек другу утакмицу у чувеној црној мајци са Сребрном папрати на грудима, прву коју ће започети.

На клупи за резервне играче која је подељена између пет мелејаца и три играча дијагонале биће опорављен од повреде Лук Џејкобсен.

Састав Новог Зеланда за други тест меч са Јужном Африком:

Тамаити Вилијамс, Коди Тејлор, Тарел Ломакс, Скот Барет, Тупоу Ваа` и, Валас Ситити, Сем Кејн, Арди Савеа, Кортез Ратима, Демијен Мек Кензи, Март Теле` а, Џорди Барет, Реико Иоане, Севулони Рис, Вил Џордан

Асафу Аумуа, Офа Ту` унгафаси, Флечер Њуел, Сем Дери, Лук Џејкобсен, Ти Џеј Перенара, Ентон Леинарт Браун, Бауден Барет

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.