САМО ЈЕДНА ПРОМЕНА У ТИМУ ОЛ БЛЕКСА ЗА ДРУГИ ОКРШАЈ СА ЕНГЛЕСКОМ

СТАРТОВАЋЕ ОВЕ СУБОТЕ: Финли Кристи вади лопту из рака на мечу против Енглеске. ФОТО: Lynne Cameron/action press
СТАРТОВАЋЕ ОВЕ СУБОТЕ: Финли Кристи вади лопту из рака на мечу против Енглеске. ФОТО: Lynne Cameron/action press

Главни стратег Новог Зеланда Скот Робертсом направио је само једну измену у екипи за други тест против Енглеске у односу на први одигран у Данидену. Уместо повређеног Ти Џеј Перенаре у стартној постави на месту демија биће Финли Кристи док ће његово место на клупи за резерве заузети Кортез Ратима који ће имати прилику да дебитује за Ол блексе.

Нови тренер државног тима Аотеарое Скот Робертсон је био приморан да направи једну једину измену у саставу екипе за окршај на Иден парку ове суботе у Окланду обзиром да је Ти Џеј Перенара претходне суботе у окршају са Црвеним ружама претрпео повреду колена.

Кортез Ратима имаће шансу са клупе да одигра прву утакмицу у чувеној црној мајци са Сребрном папрати на грудима. Двадесетотрогодишњак из Кинг Каунтрија наметнуо се Скоту Робертсону одличним играма на позицији демија у редовима Чифса током Супер Рагби Пацифик сезоне.

Састав Ол блекса за други тест меч са Енглеском:

Итан Де Грут, Коди Тејлор, Тарел Ломакс, Скот Барет, Патрик Туипулоту, Самипени Финау, Далтон Папали` и, Арди Савеа, Финли Кристи, Демијен Мек Кензи, Марк Телеа, Џорди Барет, Реико Иоане, Севулони Рис, Стивен Перофета

Асафо Аумуа, Офа Ту` унгафаси, Флечер Њуел, Тупоу Ва` аи, Лук Џејкобсен, Кортез Ратима, Бауден Барет, Ентон Леинарт Браун

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.