ЧЕТИРИ ПРОМЕНЕ У СТАРТНОЈ ПОСТАВИ ОЛ БЛЕКСА ЗА РЕВАНШ СА ПУМАСИМА

СТАРТОВАЋЕ ПРОТИВ АРГЕНТИНЕ: Тамаити Вилијамс, ФОТО: action sport
СТАРТОВАЋЕ ПРОТИВ АРГЕНТИНЕ: Тамаити Вилијамс, ФОТО: action sport

После прошлонедељног неуспеха, односно пораза од Аргентине у Велингтону, Скот Робертсон је направио тим са којим ће покушати да се освети Лос Пумасима ове суботе на стадиону Иден парк у Окланду у оквиру другог кола Рагби првенства, односно Првенства четири нације.

Оно што прво пада у очи при погледу на списак је повратак бившег капитена Новог Зеланда. Сем Кејн уврштен је међу играче на клупи за резерве који ће ако треба бити спреми да утрче на игралиште и помогну саиграчима. Нема сумње да капитен Чифса има квалитета и искуства да то учини.

Поред Сема Кејна у скраму, тачније на левом стубу прве линије уместо повређеног Итана Де Грута биће новајлија Тамаити Вилијамс.

Три су измене у дијагонали. Две на крилима. Уместо Марка Теле` е и Севулонија Риса ове суботе против Аргентинаца истрчаће Кејлеб Кларк и Вил Џордан који се оправио од повреде рамена. Марк Телеа имаће шансу са клупе да поправи утисак из претходне суботе као и Ентон Леинарт Браунан чије место у стартној постави је заузео Реико Иоане.

Састав Новог Зеланда за други окршај са Аргентином:

Тамаити Вилијамс, Коди Тејлор, Тајрел Ломакс, Тупоу Ваа` и, Сем Дери, Итан Блекедер, Далтон Папали` и, Арди Савеа, Ти Џеј Перенара, Демијен Мек Кензи, Кејлеб Кларк, Џорди Барет, Реико Иоане, Вил Џордан, Бауден Барет

Асафо Аумуа, Офа Ту` унгафаси, Флечер Њуел, Џорш Лорд, Сем Кејн, Кортез Ратима, Ентон Леинат Браун, Марк Теле` а

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.