ВРАЋА СЕ КАПИТЕН ПУМАСА

ПОВРАТАК У СТАРТНУ ПОСТАВУ: Хулијан Монтоја у акцији
ПОВРАТАК У СТАРТНУ ПОСТАВУ: Хулијан Монтоја у акцији

Главни стратег Аргентине Фелипе Контепоми изашао је у јавност са тимом који ће покушати да савлада Ок блексе и на Иден парку како што је то урадио и претходне суботе у Велингтону. Оно што ће охрабрити Лос Пумасе у остварењу тог задатак је повратак међу првих 15 играча капитена екипе Хулијана Монтоје.

Талонер Лестер Тајгерса који ће 29. октобра напунити 31. годину опоравио се од повреде ребара која га је спречила да одигра историјску утакмицу претходне суботе.

Повратак Хулијана Монтоје у стартну поставу померило је Игњација Руиса на клупу за резерве одакле је испао Аугустин Креви, једини Аргентинац поред садашњег селектора Фелипеа Контепомија који је играо утакмицу четвртфинала Светског купа 2011. када су Пумаси и Ол блекси последњи пут одмерили снаге на Иден парку у Окланду. Том приликом Нови Зеланд је славио 33:10.

Аргентина ће покушати да разбије тридесетогодишњи мит о непобедивости Ол блекса на спортском здању у највећем граду Аотеарое где момци у црном нису изгубили од 1994.

Састав Аргентине за окршај са Ол блексима:

Томас Гаљо, Хулиан Монтоја, Лусио Сордони, Маркос Кремер, Педро Рубиоло, Пабло Матера, Хуан Мартин Гонсалес, Хоакин Овиедо, Гонзало Бертрано, Сантјаго Каререс, Матео Каререс, Сантјаго Чокобарес, Лусио Синти, Матиас Морони, Хуан Кус Маљиа

Игњацио Руис, Мајко Вивас, Хоел Склави, Франко Молина, Томас Лаванини, Лаутаро Басан Велес, Томас Алборосо, Баутиста Делгај

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.